8 d’abril del 2011

JOCS FLORALS


Bona tarda a tothom! Avui a la meva escola hem celebrat els Jocs Florals i he guanyat dues flors naturals, una per prosa catalana i una altre per prosa castellana! Estic molt contenta, m'ha fet molta il·lusió (i molta vergonya haver de pujar dos cops a l'escenari...), feia molt que no em presentava als Jocs Florals...aquest és el segon cop en la meva vida que guanyo (el primer va ser a 2n de Primària) i no puc evitar somriure. M'he emportat a casa dues rosses i dos llibres ben macos que llegiré en quan tingui temps (que encara falta...). La setmana que bé tinc molts exàmens i molts treballs, així que l'alegria se n'anirà en breus, però aprofitem-la mentre es pugui.

Petons!!

PS: us heu presentat als Jocs Florals de la vostra escola?


8 comentaris:

  1. No sabía de la existencia d'aixo... aixi que la meva resposta es no, jeje. Per Sant Jordi feiem treballs pero no regalaven roses ni llibres, una menció i gracies. Enhorabona pels dos premis!!! Ara que vindrá setmana santa podrás començar els llibres, quins son?

    Un peto!

    ResponElimina
  2. No sabies de la existència dels Jocs Florals?
    Doncs m'han regalat: Rebeldes de Susan Eloise Hinton i Val més anar sol de Care Santos.

    Merciii :)

    ResponElimina
  3. Em vaig presentar una vegada, i no vaig guanyar, i com que ho vaig trobar una pèrdua de temps, i he decidit no presentar-m'hi més. El què si que m'he presentat ha estat a un concurs de literatura catalana de la meva ciutat, on vaig guanyar un accèssit de 130 euros l'any passat, i aquest any m'hi he tornat a presentar.
    ENHORABONA PEL PREMI PERÒ, ja em diràs què t'han semblat els llibres.

    Joana

    ResponElimina
  4. Com ja t'he dit mil cops el premi de prosa catalana era merescudíssim!! Un escrit insuperable...

    (Sento ser tan pesada però de veritat que em va agradar... I no exagero ¬¬)

    Nothing more to say xDD

    Charlotte

    ResponElimina
  5. L'autor ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  6. De prepotencia res, el que val val i punto ;) pero si que estic amb tu en que podría penjarlo al blog aixi podriem gaudirne tots. Le ments brillants moltes vegades son incompreses MBosch, no van saber apreciar el teu talent, segur.

    ResponElimina
  7. L'autor ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  8. Podria ser interessant de llegir, història de por amb final violent, amb què t'alimentes tu?

    ResponElimina