31 d’agost del 2011

Inspiració

Últimament estic tenint greus problemes amb les muses. No sé perquè s'han posat d'acord per fer-me la vida intel·lectual impossible...la inspiració m'està fallant. És curiós perquè solament apareix en els moments més inoportuns i en els quals no tinc l'oportunitat d'escriure o reflectir aquella magnífica idea que m'acaba de sobtar. I com que la memòria tampoc és que estigui gaire de part meva, aquella meravellosa idea desapareix de la meva ment com un núvol de pluja després de la tempesta. Em poso davant de l'ordinador decidida a escriure un magnífic, eloqüent i interessant text i acabo mirant blogs i blogs envejant el talent dels seus autors. És com una porta semi oberta que té el pany oxidat i que no aconsegueixo obrir del tot. Per aquest estiu tenia molts plans pel meu blog, m'havia proposat escriure moltes ressenyes sobre llibres, pel·lícules, sèries o simplement escriure algun text que fos interessant, com una història d'intriga o d'amor. També tenia (i suposo que encara tinc) la intenció de donar una nova imatge al blog, però sempre que ho intento m'acabo frustrant. 
Suposo que un dia d'aquest em despertaré i les muses tornaran a somriure'm, però mentre això no passi disculpeu que el blog estigui així d'abandonat.


9 comentaris:

  1. Per cert, si el text es veu amb un fons blanc no tinc ni idea de perquè ho fa...

    ResponElimina
  2. L'autor ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  3. L'autor ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  4. Tranquil·la, a mi quan no em ve la inspiració tampoc escric! El mes de maig del 2010 només hi van haver 2 entrades al blog, i cap era meva: vaig estar tot un mes sense publicar perquè no tenia què ficar al blog, i no volia publicar parides! I també hi ha hagut temporades que he estat una setmana o dues sense publicar, així que no et preocupis!
    I ànims, que m'encanten les teves entrades!

    Joana

    ResponElimina
  5. Jo vaig tenir un periode de desinspiració brutal per a mi. 10 dies sense escriure. Pensaras que aixó no és res, pero acostumada a escriure dia si i dia també,10 dies se'm va fer molt. I també vaig llegir poc i va ser per acabar de rematar. Per cert, ja has acabat el Silmarillion? Fa bona pinta. Espero que aviat les muses tornin, si pogués te'n deixaria una :)
    no sé si a tu et funciona, pero la rutina m'inspira meravellosament. Un petó Egaara. Per cert vindràs a la quedada QL? :)

    ResponElimina
  6. Hola!!

    Entrava a deixar-te un comentari i primer he llegit en MBOSCH i gairebé m'ha fet emocionar :-)

    Tema inspiració: Absolutament normal, no pateixis ;-) Quan més hi pensis, pitjor... No li donis importància i segur que, en qualsevol moment et vindrà una magnífica idea, faràs un post ben maco i ja tot sortirà rodat.

    No sé qui era que deia "Que la inspiració t'agafi treballant"... O sigui, tu seu a l'ordinador, escriu cosetes i... de cop, flaix!! el post maquíssim que esperes :-)

    (Ara m'ha agafat curiositat per saber qui era que va dir aquesta frase... ho vaig a googlejar i torno)

    Ja ho he trobat, va ser Picasso :-))

    ResponElimina
  7. Tens un premi al blog. Pàssa't per allà:

    Las mejores cosas al amanecer

    Paraula de verificació: Motor :D

    ResponElimina
  8. >o< Actualitza ja d'una punyetera vegadaaa! D:

    ResponElimina
  9. Ohh! He descobert que puc seguir-te perquè tinc una conta google!! Yay~! ^^

    *Charlotte

    ResponElimina