3 de març del 2011

THE FIRST ONE

Bé…pensava que no tornaria a fer això, però l’mbosch (http://laveritatdinslaficcio.blogspot.com/) m’ha convençut...em tornaré a fer un blog! Espero tenir constància...

Alguna cosa sobre mi...a veure...suposo que m’hauré d’auto fer la pilota, no? Una mica de bona publicitat mai no va malament. Doncs em considero una persona curiosa, m'agrada fer petites investigacions de tot allò que em sembla interessant. M’agrada llegir per sobre de moltíssimes coses i gaudeixo de diversos temes, tant superficials com profunds. El cinema és un dels meus pilars de cultura i entreteniment, m’encanta veure una bona pel·lícula estirada al sofà de casa meva o al de qualsevol que m’hi vulgui acollir. De la mateixa manera, gaudeixo increïblement d’una bona sèrie, des de sèries d’humor fins a sèries més dramàtiques, i si ho barregen tot i fan un poti-poti ben estructurat i amb bon guió, millor que millor.

Encara que no se’m dona molt bé, m’agrada molt escriure i em passo més temps del que hauria de passar-me viatjant per milers de móns dins de la meva ment, inventant milers d’històries esbojarrades. Gaudeixo també molt, com qualsevol persona, de la música, i també passo per diversos estils. De la mateixa manera que m’encanta escoltar música, m’encanta cantar! Em passo la vida cantant (pel carrer em tracten de boja i pels meus amics sóc una ràdio portàtil). 

Us diré quina és la cosa més bonica en la que crec, encara que soni cursi o puke rainbows...estic enamorada de l’amor! Sí, no us decepcioneu, però sóc de les noies que estan enamorades dels herois de llibres romàntics com el Sr Darcy d’Orgull i Prejudici o d’herois cinematogràfics com en Christian de Moulin Rouge. Però això ja s’anirà veient, no vull que us feu una imatge massa precipitada de mi.

Doncs en aquest blog penjaré els meus pensaments, les meves històries, crítiques sobre llibres/ sèries/ pel·lícules o qualsevol cosa que se m’acudeixi que puc compartir amb vosaltres.

Gràcies a tots els que hagueu gastat una mica del vostre preciós temps en llegir aquest nou blog que encara he de perfeccionar, ja que no l’acabo d’entendre del tot.

11 comentaris:

  1. Laura (:

    T'escric en català ja que has iniciat el bloc en català i, per qué no? Em fa il·lusió, ja que et parlo en castellà, escriure't en català.

    M'encanta com has dissenyat aquest bloc, m'has de dir quin tipus de lletra has utilitzat per poder-la posar algun dia en algun video xD
    Tot i això, trobo a faltar el verd de l'altre bloc que et vas fer fa un parell d'anys (o despés, no ho sé del tot quan va ser xD) M'encantava aquella tonalitat de verd-clar. Quins records... ("ubi est?" xD)

    Em fa molta gràcia que hagis posat com a títol "gratis and amore" i com a subtítol aquella frase tan maca de Monserrat Roig que hem descobert a classe de literatura.

    Espero que actualitcis quan puguis, ja m'aniré passant de tant en tant :)
    Moltes gràcies per avisar-me de l'existència del blog i espero que facis bona crítica dels llibres que he llegit i m'agraden ;)

    Fins demà,

    Charlotte.

    ResponElimina
  2. Soc seguidora d'MBosch i si no et fa res et seguiré i habiam que vas possant, la casualitat ha volgut que dues Carlotes et parlin (quina gracia), espero que no t'aburreixi fer un blog i si vols et convido a pasar pe'l meu, sense cap mena de compromís ;)

    Benvinguda!!

    ResponElimina
  3. L'autor ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  4. Egaraa!!! Ets tu!! :) Bé, jo soc la lletraescrita al Ql. I definitivament et segueixo. M'ha fet moltíssima gràcia aquesta entrada i m'ha agradat el fet de que tu i jo tenim una cosa molt important en comú: totes dues estem enamorades de l'amor i ja per si fos poc compartim herois, i tot!
    No es que hem faci publicitat però tinc dos blocs o sigui que podràs triar quin llegir. Un és en català i l'altre en castellà.
    Espero poder llegir moltíssimes coses de tu. Sigui el que sigui!
    Laura! Ara per fi ja sé el teu nom real. ajaja

    ResponElimina
  5. Ai, quina il·lusió tenir ja comentaris!
    Charlotte, m'alegro de que t'agradi l'estil del blog, és cert que el verd de l'anterior era molt bonic, però volia donar-li un altre aire a aquest nou blog.
    Carlota, gràcies per visitar el meu blog, em passaré pel teu :D
    Mbosch! És una promesa ehh! xD, esperaré els teus comentaris :) Per cert, t'has fixat que t'he fet publicitat del blog?? xD
    Gràcies a tots!!

    ResponElimina
  6. Ei lletraescrita! Quina il·lusió! Acabo de veure el teu comentari! M'alegro que tinguem en comú aquest enamorament per l'amor <3
    Per cert! No facis publicitat del meu nom, es un secret! xD (hauré de renyar la Charlotte...xD)

    ResponElimina
  7. Laura... Egaara...
    Bé, el que et volia dir és que m'ha encantat la manera de començar el blog. Espero que pengis moltes coses! Jo intentaré estar per aquí...
    PD: Sóc l'Ailec

    ResponElimina
  8. Merci Aliec, esperaré els teus comentaris :)
    (et dic el mateix que a la lletraescrita, no difonguis el meu nom ;D)

    ResponElimina
  9. D'acord. Però tard o d'hora algú ho dirà a tots els quellegistes...
    Jo de moment segueixo activa per aquí. :)

    ResponElimina
  10. Holaa!!!

    Be, veig que de moment tens bastanta audiència no?! XD
    A mi també em tracten de boja quan canto... :S

    Petons

    ResponElimina
  11. Vinga, tots els Quellegistes al blog de l'Egaara!!
    Jo sóc la Miss Pattinson!
    Un petó a tots els Quèllegistes!!!

    ResponElimina