4 de març del 2011

THE WHITE WEEK

Hola!!! Segona entrada del blog :D

Doncs avui estic moooolt contenta perquè...comença la setmana blanca! Quina alegria redéu! Després d'una setmana fastigosament fastigosa, un bon descans no va gens malament, encara que sigui un descans ple de deures de l'escola...

De moment ja tinc alguns plans per aquesta setmaneta, el primer de tots és avui, amb la celebració del carnaval. Em disfressaré de mim! Em fa molta il·lusió anar fent de mim pel carrer! Serà molt divertit, n'estic segura. I si després puc convèncer als meus amics de menjar un bon plat de pasta, ja no hi haurà ningú que pugi esguerrar-me el que queda de dia. 
 
Altres plans per aquestes boniques pseudovacances, anar tres dies a relaxar-se al poble, a la muntanyeta, a veure si pillo una mica de neu. I si Déu vol puc fer alguna excursió per la muntanya o per algun indret romànic que se m'acudeixi (bé, sempre que compti amb la disposició de mons pares a portar-m’hi).

També tinc la intenció d’anar amb una amiga meva a veure The King’s Speech de Colin Firth (Colin Firthhhhhh) en versió original (m’han recomanat veure-la en versió original per poder sentir el vertader tartamudeig que fa l’actor). Tinc moltes ganes de veure-la, ja fa setmanes que vull, però per fi tindré temps per anar-hi i gaudir de la segur magnífica actuació de Colin Firth (acabaré gastant-li el nom).

En quant a lectura, bé, per l’escola he de llegir Ramona, adéu, llibre obligatori de literatura catalana que de moment m’està agradant. Va ser escrit per Montserrat Roig, autora a la que dec la frase que hi ha dota el nom del blog. El llibre és una mica complex, però no és difícil de llegir o entendre. També tinc la intenció de llegir-me, o com a mínim començar, el llibre de Cumbres Borrascosas de Emily Bronte, que porta des de l’edat de gel a la meva llista. A veure que tal va...

I bé, un altre pla, bastant indispensable, és el de dormir, dormir, dormir i dormir tot el que no he pogut dormir durant el que portem de trimestre (crec que aquesta serà una de les activitats que més gaudiré).

Apa! Us deixo ja que he d’anar a cantar l’Oh Happy Day i arribo tard! Gràcies per llegir-me i suportar-me!

egaara

PS – no tornaré a escriure fins la setmana que ve perquè estaré sense internet al poble.

4 comentaris:

  1. La meva setmana blanca és molt semblant a la teva.
    Anar al poble. Dormir, fer excursions, dormir, acabar-me els Jocs de la Fam 3, dormir i si em sobra temps dormir una mica més!!! :)
    PD: Sóc l'Ailec

    ResponElimina
  2. Em sembla una boníssima idea anar a veure El discurs del Rey en VOSE, jo aniré a veure la de Cisne negro en aquesta modalitat. Del primer llibre ni idea.. pero del segon e vist varies versions en pelicula, que n'hi ha unes cuantes... i m'agrada molt.

    Descansa força i recarrega piles!!!

    ResponElimina
  3. L'autor ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  4. si, apa que l'enveja que ens vau donar a nosaltres els qui la tenieu la setmana passada!!! no et queixaras...

    ResponElimina