7 de març del 2011

THE RESULTS

Ja he tornat d’una petita relaxació de tres dies al poble, dic petita perquè poca oportunitat de relaxar-me he tingut. Però primer parlem del divendres. Us vaig dir que tenia la intenció de disfressar-me de mim, oi? Doncs us puc jurar i perjurar que disfressar-se de mim és una de les millors disfresses existents. Vaig tenir la oportunitat de fer l’imbècil (si em perdoneu la parauleta) per Barcelona, i sense cap vergonya. No hi havia gaire gent disfressada, pràcticament solament érem les meves amigues i jo, disfressades les quatre d’extravagants mims fent bromes a tots els que passaven per davant nostre i als que estaven menjant en els restaurants. Però no us penseu que vam molestar a la gent, no, això és el millor de tot, els vam fer somriure! Així que tots contents.

I aquest cap de setmana de tres dies al poble, com ja he dit, no ha estat gaire relaxant. El dissabte estava morta de cansament de la nit anterior i casi no em mantenia dempeus, però tot i així vaig anar a  la rua de carnestoltes, on vaig veure que la imaginació humana no té límits, vaig veure des de barbies en les seves capses fins a espermatozoides perseguint graciosament un òvul i, s’ha de dir tot, fecundant-lo. Diumenge vaig anar a Puigcerdà, ciutat de la que mai no em canso de visitar i vaig dinar a Llívia, en un restaurant magnífic que us recomano anar si teniu la oportunitat: Cal cofa (sí, estic fent publicitat), vaig menjar de puta mare (sí, l màxima puntuació gastronòmica).

Bé, a veure si la pròxima entrada puc fer alguna crítica, que no crec que la meva vida sigui tan interessant com per temptar-vos a llegir el meu blog.

Fina aviat!

11 comentaris:

  1. Jo també tenía intenció de descansar i desde divendres a la tarda fins fa poques hores no e parat quieta. Hi ha una cosa que ma deixat ven parada... lu dels espermatozoides... pq jo també en vaig veure a una rua i també perseguien un ovul... aix que potser ens vem creuar!!! Jo anava de charleston amb un grup de mafiosos guapisims i vaig disfrutar com si tingues 10 anys!

    Tu explica al blog el que et surti de dins, a mi personalment m'agrada el que poses.

    Bona setmana blanca ;)

    ResponElimina
  2. L'autor ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  3. Carlota, què potser estaves a Berga? Es que vaig veure una noia que anava de charleston i si malament no recordo estava envoltada de mafiosos!

    Mbosch...no se m'havia passat pel cap la disfressa de venedor de top manta, però tot i que és bona, segueixo preferint la disfressa de mim, pura bojeria xD. Per cert, t'obligo a anar a Piugcerdà, i ja que estàs passa't per Llívia que és un poble ben maco!

    ResponElimina
  4. M'encanta és Tot un honor Tenir un comentari teu al meu blog! :)
    Carnastoltes, és una de les meves festes preferides, Sempre pots Fer el boig, com no ho podries Fer en un dia normal (sóc un mal Exemple)
    Encara que Aquest any ha sigut una merda (amb perdó) perque aqui carnastoltes (divendres) queia a la setmana blanca i no vaig poder anar a veure Els Petits dels colegis Fent la passejada Al voltant del parc de casa meva: '(

    es tot un plaer conèixer-te

    petons!

    ResponElimina
  5. L'autor ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  6. Tens raó, pots fer el boig tant com vulguis! :D
    No sabia que parlaves català xD
    Merci pel comentarii :D

    ResponElimina
  7. Si el carnestoltes es una de les millors festes, però per on vaig anar jo no hi havia NINGÚ dissfressat! Al divendres ni els nens petits... el món s'està tornant serios :(

    PD: Jo si que em vaig dissfressar eh!

    ResponElimina
  8. Que bé s'està de setmana blanca... Ja se que no ve a res, però em feia molta ilu dir-ho... :) :) :)
    Jo també em vaig disfressar. Anava de Leonk i la Lenok de mi... Una mica soses la veritat... :( :( :(
    Jo quan vaig anar al poble vaig veure les carrosses i vaig arribar a una conclusió: Els nois els hi encanta disfressar-se de dones!!! Hi havia una carrossa d'una piscina amb homes disfressats de dones banyant-se, una colla anava disfresada de tabac, n'hi havia uns altres que anaven de blat de moro i la carrossa era una caps de crispetes, tambés hi havia policies, pallassos...
    I vaig acabar fins als nassos de confeti!!! Hi havia homes que et donaven bossses gans plenes de confeti... Hi va haver un moment que en vaig agafar sis!!! No sabeu el que vol dir treure't la jaqueta... confeti, el jersei... confeti... FINS I TOT QUAN VAIG ANAR AL LAVABO EN VAIG TROBAR!!!
    PD: M'he enrrolla't molt...
    AILEC

    ResponElimina
  9. Doncs no... jo era a Sant Feliu de Llobregat.. res a veure..

    ResponElimina
  10. Ailec, tens tota la rao. A la meva classe el 90% anava de dona, excepte un boratxo, un Gaddafi, un vagabund (jo flipant maduixes de colors, el tio anava tot normal, amb un cartronet que posava "no tener malo, no dar mucho peor", i el tio va guanyar 3EUROS!!!) i un que no anava de dona, pero portava els llavis pintats de vermell chillón i el cabell rosa fucsia. Vestia normal.
    Encara així, teniu rao, el mon es cada cop més soso.

    ResponElimina
  11. Doncs és cert que als homes els agrada molt això de vestir-se de dones, jo també n'he vist molts XD

    ResponElimina