20 d’abril del 2011

The Hobbit first video blog

No he pogut evitar-ho! Tenia que penjar-ho!
Sabeu que ja s'ha començat a gravar la pel·lícula El Hobbit, oi? Pel·lícula que estic esperant prou emocionada! tinc moltes ganes de veure a Martin Freeman fent de Bilbo, de veure cares noves i de tornar a veure a molts dels actors ja coneguts, com Ian Mckellen. Esta previst que hi hagin dues pel·lícules del Hobbit, la primera projectada per ser estrenada a finals de 2012 i la segona a finals de 2013.
Doncs avui, de pura casualitat, m'he trobat amb el primer video blog del set! Està en anglès però si us interessa us el deixo aquí, no és maaaassa difícil d'entendre, si tens un bon nivell pilles prou coses, solament cal escoltar atentament. M'he emocionat molt (emocionar a somriure fins a que la boca et fa mal, no de plorar), al veure'l. Podreu veure alguns escenaris (com per exemple la casa d'en Bilbo o Rivendel), vestuari, armes, etc. Hi ha sobretot comentaris del director i de tant en tant algun actor parlant! Ja veureu!!

Uff...Bé, us deixo que m'agafa la son! (mentira, ara em posaré a llegir)
Good night and sweet dreams!

2 comentaris:

  1. L'autor ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  2. Quines ganes de veure les pel·lícules!! Llàstima que la primera s'estreni a finals del 2012... :(
    Bé, haurem d'esperar... i esperar i esperar Ú___Ù
    Encara que és normal, perquè veient el vídeo (que no l'he entès gaire xDD) es demostra que tot ha d'estar molt elaborat i això porta temps. L'espera valdrà la pena juasjuas ^^

    Actualitza aviat i envia'm un correu, que si no no me n'adono! xDD

    Charlotte

    ResponElimina