31 de juliol del 2011

Camí de Santiago

Benvolguts bloggers! Demà me'n vaig per fi al camí de Santiago (o Sant Jaume, com preferiu dir-li) i escric aquesta petita entrada solament per dir que el blog quedarà estancat força dies...però en quant pugui tornaré a l'acció! A més, tinc la intenció de fer una entrada (o dues, depenent de com vagi la cosa) sobre el camí, el qual tinc unes ganes increïbles de començar! Els meus peus i la meva esquena ja estan preparats pels dolors i el cansament.

Espero que l'estiu us estigui anant genial!

9 comentaris:

  1. Uau! El cami de santiago?!
    Què guai =)
    A mi m'agradaria fer-lo algun dia...
    hi vas amb la família, sola, amb els amics.. ¿?
    Passa-ho bé ;)
    Petons

    ResponElimina
  2. Ohh! Quant de temps sense entrar al bloc!! M'encantaria acompanyar-vos al camí, però vaja... potser un altre any (si ens decidim xD)

    Ja m'explicaràs com ha anat tot! Espero que t'ho passis bé (realment hauria de dir "que t'ho hagis passat bé perquè quan llegeixis això ja hauràs tornat xDD)

    Espero que els teus peus no pateixin molt! Un petó!

    Charlotte

    ResponElimina
  3. Woah! Quina enveja que em fas! Sobretot no oblidis de passar-t'ho més que bé. T'ho has de passar genial, d'acord ;) ?
    Ah per cert, he vist que estàs llegint El Silmarillion. Quan te l'acabis faràs una ressenya? Ho dic perquè jo volia provar de llegir-lo. Ho vaig intentar fa 4 o 5 anys i era massa jove com per entendre res.
    Un petonàs Egaara.

    ResponElimina
  4. Doncs estic plantejant-me si fer-ho o no, sincerament és un llibre una mica complicat i fins que no l'acabi no decidiré res. Però tan si faig o no una entrada ja et diré la meva opinió :)

    Gràcies a tots per comentar, m'ho vaig passar en gran, en quan pugui faré una entrada del Camí! :D

    ResponElimina
  5. Aixó de les pestanyes ara t'ho explico. Vas a l'ESCRITORIO, li dones a EDITAR ENTRADAS. Et fixes que a dalt de tot està distribuit en pestanyes? La primera pestanya posa Creación de entradas i que aquesta té tres subpestanyes: Nueva entrada,Editar entradas, editar páginas. Click en aquesta última. I des d'allà pots crear una página nova (pág=pestanya al blog) i editar-les i modificar-les o eliminar-les.
    Espero que no sigui massa embolic.
    Cuida't.

    ResponElimina
  6. Venía a leerte, porque te conozco de otros blogs, como el de clara y joana, o el de litlle. El rpoblema es que no voy a poder leerte auqnue me gustaría, porque yo no sé catalán.
    Un beso.

    ResponElimina
  7. Muchas gracias por tu interés Pía, me alegro de que te hayas interesado por mi blog, es todo un honor. Lamento que no lo puedas leer, pero estoy buscando una solución al problema.
    Muchos besos y gracias.

    ResponElimina