28 de desembre del 2011

Hide your children, egaara is back!

So yes, I’m back here at Blogger! Fa segle i mig que no passo per aquí però ja està, he tornat. No, no se m’ha tragat cap vàter, ni cap llibre, ni cap televisor, el que passa és que he estat molt ocupada i amb molta falta d’inspiració i amb moltes poques ganes de res. Però m’he cansat d’aquesta actitud i he decidit tornar.

Durant la meva absència he començat la universitat, i simplement us diré (per ara, ja que tinc la intenció d’escriure un post en quant tingui més temps) que és el millor que m’ha passat en molt de temps. En aquesta absència també m’ha donat temps a veure diverses sèries de televisió de les quals també tinc intenció d’escriure entrades,  he llegit llibres molt i poc interessants i he gaudit de meravelloses pel·lícules. Ah! I l’altre dia em vaig menjar un cupcake per primer com a la meva vida i gairebé ploro de felicitat, quina cosa més deliciosa! (Un dia he d’aprendre a fer cupcakes!).

Com podeu veure he canviat el disseny del blog, volia donar-li un nou “aire”, per dir-ho d’alguna manera, però encara queda retocar coses que no sé com retocar, canviar la foto de perfil i també la capçalera del blog (estic esperant a que una amiga meva faci màgia amb el photoshop, així que un dia d’aquest simplement canviarà).

Bé, després d'haver-vos apunyalat amb el meu estil subjectiu i avorrir-vos amb les meves bajanades,  vull aprofitar l’entrada per desitjar-vos unes bones festes i un feliç any nou a tots! Espero que aquest 2011 s’hagi portat molt bé amb vosaltres, que en la meva absència tot hagi anat bé en les vostres vides i que l’any que ve sigui un any meravellós!

Oh! Just one more thing, disculpeu si de tant en tant se m’escapen frases, paraules o expressions en anglès, és una mania que no tinc cap intenció de parar. També és possible que de tant en tant em surti la vena i escrigui alguna entrada en anglès directament, però res massa difícil d’entendre, I promise. So, bye and love for everybody!

5 comentaris:

  1. Be water my friend, jejejeje. Es una gran noticia saber que la uni t'agrada, que estudies? Jo fa un temps que faig els meus pasets en l'art del cupcake i t'aseguro que enganxa, espero que ens vagis explicant! Que el 2012 sigui esplendid!!

    Un peto!

    ResponElimina
  2. Carlota: doncs estudio filologia anglesa :)
    Tinc unes ganes de fer cupcakes, una amiga em va regalar un llibre de receptes i no puc esperar a fer-ne ja!

    ResponElimina
  3. Molta sort en aquesta nova etapa!! :-)

    Ostres, estudies filologia anglesa... què bé!! Podràs llegir Dickens en versió original!! :-))

    ResponElimina
  4. L'autor ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  5. Assumpta: tinc moltíssimes ganes de llegir Dickens! Crec que a segon de carrera llegiré Oliver Twist així que genial!

    MBosch: gràcies per la re-benvinguda! En realitat feia molt de temps que tenia la intenció de tornar però sempre ho anava allargant i allargant... fins que em vaig dir que ja n'hi havia prou d'aquest color i em vaig posar a escriure! Com que snob? Tu saps el que significa snob en el seu sentit profund profund? Ho sabràs l'any que ve estudiant els llatinismes a llatí, però jo t'ho avanço: "snob" eren els estudiants de la universitat anglesa que no tenien noblesa "sine nobilitate" i eren, per dir-ho d'alguna manera, becats. Se'ls deia snobs per diferenciar-los de la resta, però ara el terme a derivat a algú que es vol distingir per sentir-se superior... no sé si sentir-me ofesa... no, no puc enfadar-me amb tu xD

    ResponElimina