2 de febrer del 2012

De viatges


Aquesta petita entrada la faig per avisar que fins dijous de la setmana que ve no estaré per aquí ja que estaré de viatges. 

El primer és a Dublín, me'n vaig demà i torno diumenge. Aquest va ser una sorpresa que em van donar mons pares el Novembre passat. Estava jo molt tranquil·la llegint quan la meva família em va acorralar i em va enviar a l'ordinador a veure un power point d'aquests que et llegeixen el pensament, tot molt increïble. Jo, innocent de mi, vaig començar a fer el test, el qual em m'endevinava que preferia viatjar a Dublín que a Torremolinos (ves! Que llest el power!), fins que de sobte va aparèixer la imatge d'un escenari i, a la següent diapositiva, les paraules clau: Van Morrison, 4 de Febrer de 2012, Dublín. No m'ho podia creure! Però efectivament, aniré al concert d'un dels meus cantants preferits al qual fa anys que tinc moltíssimes ganes d'escoltar en directe! I ja de pas visitaré la ciutat de Dublín! Sembla mentida que ja hagin passat tres mesos...


 Aquesta és l'entrada del concert de Van Morrison (quan va arribar per correu no m'ho podia creure i encara no m'acabo de fer a la idea).



El segon és a Nimes, França, de dilluns a dijous. Aquest va sorgir d’improvís a classe de francès amb dues amigues. Va començar com una broma en la que dèiem totes les ciutats franceses que se’ns passaven pel cap on podríem anar, però vam acabar prenent-nos-ho seriosament i en tres dies tot decidit: quatre dies, tres nits, un cotxe i molts ànims! La foto és el Maison Carrée, un dels símbols de la ciutat de Nimes.


Si m’inspiro potser faig entrada dels viatges, ja es veurà quan torni. Passeu-vos-ho molt bé aquesta setmana, si hi ha neu gaudiu-la, si no n’hi ha gaudiu igualment! Au revoir!


4 comentaris:

  1. Què bé!! :-))

    Gaudeix-ne moltíssim!

    ResponElimina
  2. Quina sort!!! Dos viatges i quins dos, a frança no hi he estat mai i no es que em cridi massa, pero Dublin... alla si que vull anar-hi si o si!! Gaudeix del concert, de les ciutats, de la gent i del fred ;) Inspirat i fes posts, dels dos viatges, que potser aixi m'animo i tot amb Nimes.

    Un peto!!

    ResponElimina
  3. M'has d'explicar com ha anat tot quan tornis!
    Espero veure també posts explicant pèl per senyal el concert i la vivència a les ciutats e.e

    Espero que ho hagis gaudit (o ho estiguis gaudint xD) tot molt! ^^

    ResponElimina
  4. L'autor ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina