18 de juny del 2012

Ja està gairebé aquí

Ja l'ensumo, ja està aquí, ja s'apropa i no penso deixar que se m'escapi. 

Puc sentir el sol i l'aigua de mar en la meva pell; puc assaborir els gelats, el meló i les amanides d'arròs; puc ensumar l'aire de mar i la pólvora dels correfocs; puc veure els trencs d'alba a la sorra, les caminades per la platja i les excursions a castells i monestirs; i puc escoltar els ocells cantant de bon matí i els petards de Sant Joan animant els carrers.

Ja arriba l'estiu, i després d'uns mesos molt estressants realment necessito desconnectar i viure el meu propi estiu "Estrella Damm". Necessito llegir molt, moltíssim. Em moro de ganes de menjar-me tots els llibre de l'estanteria que m'estan cridant com bojos que me'ls emporti a tot arreu. També tinc ganes de fer moltes excursions per Catalunya, he de buscar tots els castells i monestirs que encara em quedin per visitar i totes les rutes de senderisme que pugui fer. Vull veure també moltes sèries, tant les que tinc endarrerides (aquest segon semestre m'ha impedit bàsicament veure sèries), com les que vull començar i les que vull tornar a veure (em vaig comprar les temporades de Lost i Life on Mars i tinc moltíssimes ganes de tornar-les a veure). Tinc ganes de cuinar moltes receptes que he anat guardant però que no he tingut temps de fer, d'anar a les festes populars de Gràcia i del meu poble i gaudir dels correfocs i d'algun que altre concert, necessito anar a la platja a capbussar-me a l'aigua, anar en patinet i prendre el sol mentre llegeixo o escolto música. I també tinc ganes de realitzar el viatge que estic planejant amb tres amigues a Londres, que encara que serà a principis de setembre ja ens té molt ocupades i emocionades. Vull fer moltes coses! Necessito fer moltes coses! I necessito poder no fer res també! Poder dir "doncs ara em ve de gust fer-me una becaina" tot i que jo mai no en vaig de becaines! Déu meu vull fer tot i no vull fer res!

Aquesta setmana per fi faig l'últim examen oral, m'acaben de donar les notes i ja està, ja sóc lliure! No m'ho puc creure, per fi comença l'estiu, el tan anhelat estiu! Adéu a les assignatures que no m'agraden, adéu als professors incompetents, adéu a l'assemblea d'estudiants i les vagues, adéu als examens i treballs! Hola llibertat, hola temps lliure, hola estiu!

Ei, també he de dir que trobaré a faltar uns quants professors que m'han agradat molt i assignatures que he estimat amb tota la meva ànima, que amb això no vull dir que tot hagi estat horrible! I trobaré molt a faltar la gent i les amistats que he fet durant el curs i que no podré veure fins al curs vinent. Però sobre la universitat ja en parlaré en una altra entrada, aquesta és l'entrada de benvinguda a l'estiu!

Us deixo l'anunci d'Estrella Damm de 2009 amb la cançó "Summercat", ja que personalment és el que més m'agrada de tots i el que em fa sentir que és estiu.


Espero que els vostres estius siguin magnífics tant com jo espero que el meu ho sigui. Ara que tindré temps lliure m'agradaria escriure moltes més entrades, a veure si és veritat!

3 comentaris:

  1. L'autor ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  2. Em sap greu ser així... però... No suporto aquesta calor! M'està matant lentament :-(

    ResponElimina
  3. Oh yeah! L'estiu per fi ha arribat! :)

    Feia moltíssim que no em passava pel bloc, però m'alegro que l'hagis anat actualitzant encara que tinguessis feina per la uni i tal... però ja s'ha acabat... ara tot és llibertat! Ara a fer el que volguem, amb l'únic contratemps de la calor... però això rai, un parell d'aigues de la nevera i ens les refreguem pel cos per apavaigar-la :P

    Això sí, espero que tot i els plans ens veiem aviaaat! Lof u (:

    ResponElimina