20 de març del 2012

Tot és una merda. El meu futur se’n va a la merda. No sé ni tan sols si seré capaç d’acabar els meus estudis. El Govern puja les taxes de les matrícules, acomiada professors i les carreres d’Humanitats estan en perill. Cada cop són considerades menys importants, la gent, el poble, ja ni es preocupa per elles, en uns anys acabaran desapareixent de les universitats.

A més, avui hi ha hagut piquets de protesta en la meva facultat i alguns estudiants pretenen mantenir una vaga inútil fins el 29 de Març (dia de la vaga general). No ens han deixat fer classe als que en volíem fer, m’han pres el meu dret a aprendre i això m’ha fet molt mal. No he pogut fer literatura, que és una de les bases de la meva existència. Una classe, gràcies a la nostra professora que ha tingut la idea, l’hem pogut fer, però ha hagut de ser fora de la facultat, a les grades, morint-nos de fred i d’incomoditat.

Comparteixo les queixes, sóc la primera en estar en contra de tota aquesta merda, però no comparteixo els procediments. Prohibint-nos anar a classe no solament ens treu un dret, sinó que ens perjudica a tots. Als de dalt no els importa si fem classe o no, ja hem pagat, ells ja estan contents i podem fer el que vulguem que, per més inri, serem els estudiants els que quedarem malament davant la societat.

S’ha intentat muntar una assemblea democràtica per decidir, però no s’ha aconseguit res, no s’ha canviat res. Solament hi ha hagut opinions i més opinions, les mateixes tota l’estona amb diferents paraules. A més, els organitzadors estaven clarament a favor dels piquets i anaven tirant els fils a favor seu. Tot seguirà igual, cadascú farà el que voldrà i no hi haurà unió.

Jo ja no sé ni què pensar, estic perduda.

Ja no sé ni cap a on vaig ni què serà de mi.

8 comentaris:

  1. No sé si et servirà de molt, però he de dir que t'entenc... has dit una frase que trobo encertadíssima "Prohibint-nos anar a classe no solament ens treu un dret, sinó que ens perjudica a tots. Als de dalt no els importa si fem classe o no, ja hem pagat"

    Però no et desanimis... si ho deixes córrer t'hauran guanyat... no els deixis que et guanyin.

    És maco llegir que estimes tant la literatura i la il·lusió que et fan aquestes classes. Tu segueix llegint, mira d'avançar pel teu compte i aprofita totes les hores que et deixin.

    Saps? El meu marit també és un enamorat d'Anglaterra... i, de rebot, jo també, tot i que no en conec gaire, eh? Ens agrada prendre te perquè en prenen els anglesos i gaudeixo moltíssim llegint el que ja és el meu escriptor preferit, en Charles Dickens... estudio anglès des de fa mil anys (jo sóc molt gran! ja tinc mig segle!) però el parlo fatal... tot i així no ho vull deixar, el petit nivell que he assolit em fa sentir que "ja és més que res"...

    Segueix endavant... no et rendeixis!! :-))

    ResponElimina
  2. Moltes gràcies Assumpta :)
    Les coses segueixen malament per la facultat però avui em aconseguit fer una classe de literatura una mica "clandestinament" i m'ha animat força.
    M'encanta que estiguis estudiant anglès! Estic segura que se't dona millor del que penses, segueix practicant (si vols pots contestar-me en anglès els missatges, t'animo a fer-ho!).
    Moltes gràcies, de debó!

    ResponElimina
  3. Què bé que t'hagis animat una mica! :-))

    Ui, em moriria de vergonya responent en anglès! Tinc una gramàtica absolutament awful :-))

    Resulta que vaig començar a estudiar fa molts anys i, quan vaig passar el P.E.T. per una sèrie de problemes (que no tenien res a veure), ho vaig voler deixar perquè no tenia temps... Però la meva profe em va animar a, enlloc de deixar-ho passar a un grup de conversa, sense haver de fer deures, ni exercicis ni res. Era un nivell bastant baix i, tot i que em va anar bé per perdre por a "llançar-me" a parlar, vaig agafar un munt de vicis i em vaig acostumar a parlar "malament", prioritzant el fet de "poder dir alguna cosa" a no "dir alguna cosa de forma correcta".

    Després, al cap d'uns anys em va canviar de grup i aquest era un nivell molt més alt que el meu... jo anava perduda... però res, vaig seguir amb això de "poder dir alguna cosa"... i ara, sentir-me a mi en anglès és pitjor que sentir en Cruyff en castellà... es fa entendre, sí... peròooooooo uffff :-DDD

    ResponElimina
  4. Mira... estava pensant que no cal que sigui tan "cagueta"... hehehe... Jo escriuré quelcom en anglès tal qual ho faria si estès parlant... No t'espantis!!!! Veuràs quantes errades de tot tipus... I tu em corregeixes sense por, eh? Que em faràs favor!! De veritat... Sigues dura!! ;-))

    I know that my English level is not good.... well, in fact, is terrible. I make lot of mistakes, but, if you want I can try to write my comments in your blog in English (I'll hope that nobody that knows me, read it!!)... Marcel!! Nooooo

    ResponElimina
  5. L'autor ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  6. L'autor ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  7. Assumpta: I've always wanted to join a conversation group! However I've never had the courage... and now I can practice with my friends so I'm not worried. But I'm really glad that you've been practicing your English this way, I think is one of the best you could have chosen.

    About your mistakes, I don't like to correct other people's mistakes but if you want me to... I think everything is quite well, however this sentence "I'll hope that nobody that knows me, read it!!" I would have written it this wat "I hope that nobody who knows me has read it/this!". I feel stupid correcting people...

    Marcel: Hi there! It's been a long time dude! Thanks for your cheers, really. I hope tomorrow things will be better, however this hope is really small... And yep! you can join the English practice, I think it's the best way to learn, isn't it? Your only mistakes are "join" instead of "joint" (I think this was a cluelessness)aaand "English" instead of "english" (sorry, I'm a bit picky about capital letters). And about the comment thing: DONE! :)

    And sorry if I've made any mistake (which would be really embarassing...)

    ResponElimina
  8. Ho sabia!! Sabia que en Marcel ho veuria!! :-DD

    Noooooooo no et sàpiga greu corregir les errades!! Pensa que em fas un favor, de veritat!! :-))

    A veure si ho sé dir en anglès... pobre de mi :-DD Ara sí que diré burrades, perquè no tinc ni idea de com he de muntar aquesta frase en anglès... però ho intento, eh?

    I was sure that Marcel will appear here to read my comment in English!! I have bad luck! Fortunately for me, is better make laugh than make cry... And Marcel has said that my comment has made him laugh

    (no sé com es diu "apareixeria"... he dit "apareixerà"... ja t'he dit, com en Cruyff... o pitjor)

    ResponElimina