13 d’abril del 2012

There is life on Mars!


Petita entrada per demostrar que no se m’ha menjat cap vàter ni forat negre. M’agradaria escriure moltes més entrades (tinc moltes pensades) però malauradament el temps no és el meu amic.

A classe de Literatura Comparada hem fet unes conferències de poesia, que han consistit en que els poetes Ponç Pons i Marta Pessarrodona (han vingut com a poetes però en realitat les seves obres no és limiten a la poesia) ens han parlat de la seva obra. La conferència d’en Ponç Pons ha estat sobretot una conversa entre companys sobre la vida i la literatura, i la de la Marta Pessarrodona ha consistit més en l’estudi de la seva obra entreteixit en anècdotes de la seva vida i de la història. Totes dues molt agradables i millors del que m’esperava. En especial la d’en Ponç Pons, que ha estat absolutament meravellosa, unes de les millors hores que he passat en la meva vida. 

La finalitat d’aquesta entrada (a part de demostrar que estic viva) és escriure unes cites d’aquests magnífics escriptors que m’han agradat molt:


Abans que escriptor, abans que poeta, sóc persona. Però quan no puc més, escric. Faig versos per la realitat que no m'agrada. La literatura és una defensa contra les ofenses de la vida."

“Viu, llegeix, escriu, aprèn, estima, inclús pateix, però fes-ho sempre amb passió

 Ponç Pons


“Si existeix Catalunya és perquè té literatura”

Marta Pessarrodona


1 comentari:

  1. Hola, marciana! ;-))

    Doncs m'agraden molt aquestes cites que poses... i tant que sí!! Som un país petit, però mentre hi hagi qui segueixi escrivint en català, seguirem ben vius.

    Per cert, que a vegades penso que els blogaires que tenim el blog configurat en català i que escrivim en la nostra llengua (o molt majoritàriament en la nostra llengua) també estem col·laborant en això... i em fa sentir bé :-)

    ResponElimina