25 de gener del 2012

Perdoneu, però necessitava dir-ho


Una s’adona de que realment està farta de les obres a casa del veí quan es planteja seriosament si matar és un crim tan horrible.

5 comentaris:

  1. Jajajajajajajajajajajaja, m'encanta! Si vols jo t'ajudo a amagar el cadaver ;) O el que segurament es mes sa: inspira, espira, inspira, espira i conta fins a, diguem... 1000?

    Anims i un peto!

    ResponElimina
  2. Hahahaha perdona'l dona!! :-)) Pensa que potser un dia tu també hauràs de fer obres i llavors, tot i que et sabrà greu molestar els veïns, sabràs que tot aquell soroll és inevitable ;-)

    ResponElimina
  3. Jajaja, jo també hi va haver una temporada d'obres al costat de casa meva i la veritat és que era insoportable tot el sorollet tot el sant dia! Et comprenc! I a més ara les cases del costat de la meva estan abandonades i hi entren ocupes i el meu pare només té feina a cridar els mossos perquè els fagis fora...

    Joana

    ResponElimina
  4. Merci a totes pels ànims! Tinc l'esperança de que s'acabaran aviat. Però tenint en compte la meva mala sort en quant s'acabi aquesta començarà una altra, com sempre passa en aquest edifici...
    I gràcies Carlota per l'ajuda amb el cadàver, ja t'avisaré!

    ResponElimina
  5. L'autor ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina